Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - درمان خانگي آبسه دندان ، آنتي بيوتيک براي آبسه و پيله دندان ، درمان سنتي آبسه دندان ، آبسه دندان عصب کشي شده ، ترکاندن آبسه دندان ، ورم صورت درد دندان ،درمان چرک دندان ، درمان خانگي عفونت دندان ، آنتي بيوتيک براي عفونت دندان ، عفونت ريشه دندان ، چرک خشک کن قوي براي عفونت دندان ، عفونت دندان عصب کشي شده ، درمان عفونت لثه با طب سنتي ، علائم عفونت دندان ، عفونت دندان کشيده شده
درمان عفونت دندان بهتر است از راه و روش طبيعي باشد تا عوارضي براي بخش هاي ديگر بدن به خصوص بخش هاي داخلي بدن نداشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از قديم شنيده ايم که موادي مثل سير و نمک و گياهان دارويي براي درمان عفونت دندان و آبسه لثه توصيه شده است که روش تهيه معجون هاي تسکين دهنده ي درد دندان و از بين بردن عفونت دندان را در اين بخش برايتان خواهيم گفت.

درمان آبسه و عفونت دندان
عصاره گل رز را با آب تازه ليموترش مخلوط کنيد و براي چند دقيقه اين مخلوط را در دهان نگه داريد و سپس دور بريزيد. اين عمل را حداقل روزي 3 بار تکرار کنيد.
غرغره کردن با آب ليموي تازه و آب ولرم روزي 2 بار علاوه بر از بين بردن بوي بد دهان، شدت ورم را نيز کاهش مي دهد.
براي تسکين فوري التهاب و خون ريزي با آب نمک غرغره کنيد و يا ضماد زنجبيل و نمک را بر روي لثه قرار دهيد.
براي درمان سريع آبسه دندان روزي سه حبه سير را به اندازه ماش خرد کرده و هر حبه را همراه با يک ليوان آب يا آب عسل ميل کنند.
تاثير بينظير اين معجون در ازبين بردن عفونت دندانبراي از بين رفتن عفونت‎ در دهان و دندان مي‎توان يک قاشق مربا خوري عسل را با چند قطره سرکه مخلوط کرده و روي لثه‎ و دندان ها ماليد.
استفاده از نمک به صورت کشيدن روي لثه و دندان بسيار خوب است، مداومت به اين کار مفيد است و مي تواند کمک کننده باشد, در مورد نمک هم مقالات متعددي بيان شده که فوق العاده است.
تورم لثه را مي توان با جوشانده هليله به صورت مضمضه يا پاشيدن پودر عدس ، گشنيز، مورد، صندل سرخ فوفل ، سماق بهبودي بخشيد و يا آب برگ تاجريزي ، بارهنگ ، آب برگ خرفه را در دهان نگهداشته و خارج کنند و يا سماق را نرم کوبيده در گلاب حل کرده مضمضه نمايند اگر ورم بهبودي نيافت مي توان تخم ريحان يا تخم مرو يا تخم تمرهندي را سائيده در آب اسپرزه ريخته روي قسمت متورم بمالند.
اگرپالپ دندان پس از عفوني (آلوده به باکتري) شدن نتواند از خود دفاع کند احتمال تشکيل آبسه دنداني در نوک ريشه بسيار زياد ميشود.
آبسه دندان اصطلاح رايجي است که براي توصيف عفونت ريشه دندان يا جايي بين دندان و لثه به کار مي رود.
آبسه دندان توسط نوعي باکتري ايجاد مي شود که يا از طريق پوسيدگي يا از طريق ترک دندان وارد دندان شده و تا نوک ريشه گسترش مي يابد. اين امر منجر به بروز درد، التهاب و توده هاي چرکي مي شود.
بيشتر اوقات آبسه دندان در اثر پوسيدگي شديد دندان يا بيماري هاي لثه به وجود مي آيد. علاوه بر اين، عدم رعايت بهداشت دهان و دندان، رژيم غذايي سرشار از شکر، کربوهيدرات و مواد غذايي چسبناک احتمال بروز اين مشکل را افزايش مي دهد.
اگر اين مشکل درمان نشود، عفونت به استخواني مي رسد که از دندان موردنظر حمايت مي کند و ممکن است منجر به بروز مشکلات مرگ آور شود. حتي اگر آبسه پاره شود و دردتان کم شود، بايد دندان خود را درمان کنيد.
اگر علائم آبسه دندان را داشتيد حتماً به پزشک مراجعه کنيد؛ زيرا اين مشکل خودبه خود رفع نخواهد شد. شما مي توانيد به عنوان درمان فرعي از برخي روش هاي خانگي نيز بهره ببريد.
روش هاي خانگي براي درمان آبسه درمان1. سيريک حبه سير تازه را داخل دهان خود بگذاريد و آن را با دندان هايتان له کنيد. سير را تا زماني که درد آرام شود، بجويد. بعد مي توانيد دهان خود را آب بکشيد. براي رفع بوي سير چند قطره عصاره ميخک به آب اضافه کرده و با آن دهان خود را بشوييد.
درمان آبسه دندان با سير2. شستشو با روغنيک قاشق غذاخوري روغن زيتون خالص داخل دهانتان بريزيد و آن را به مدت 15 دقيقه داخل دهان بچرخانيد؛ اما قورت ندهيد. سپس آن را تف کرده و دهانتان را با آب ولرم آب بکشيد. اين کار را به مدت يک ماه 2 بار در روز و با معده خالي انجام دهيد.
3. آب نمکيک قاشق چاي خوري نمک را به يک ليوان آب ولرم اضافه کرده و حل کنيد. با اين محلول دهان خود را بشوييد. اين کار را 2 الي 3 بار در روز تکرار کنيد.
4. کيسه چاي سياهيک کيسه چاي سياه را چند دقيقه داخل آب ولرم بگذاريد. بعد آن را خارج کرده و فشار دهيد. سپس کيسه را روي دندان مورد نظر قرار دهيد و چند ساعت يا کل شب را منتظر بمانيد. بعد دهان خود را با آب نمک ولرم بشوييد. اين کار را به مدت چند هفته و روزي يک بار انجام دهيد.
5. سرکه سيبيک قاشق غذاخوري سرکه سيب را به مدت چند دقيقه داخل دهانتان بچرخانيد. سرکه را قورت ندهيد. بعد دهان خود را با آب ولرم بشوييد.
6. . ميخکيک تکه پنبه را به عصاره ميخک آغشته کنيد و آن را چند دقيقه روي محل مورد نظر قرار دهيد.
درمان آبسه دندان با ميخک7. زردچوبهيک قاشق چاي خوري پودر زردچوبه را با کمي آب مخلوط کنيد تا خميري به دست آيد. پس از مسواک زدن دندان ها، اين خمير را مستقيماً روي ناحيه مورد نظر قرار دهيد. 15 الي 20 دقيقه منتظر بمانيد، سپس دهان خود را با آب ولرم بشوييد.
8. عصاره نعناعچند قطره عصاره نعناع روي ناحيه مورد نظر بماليد تا درد ناشي از آبسه دندان را تسکين دهيد.

درمان عفونت لثه با داروهاي آنتي بيوتيک يا چرک خشک کنداروهاي آنتي بيوتيک يا به اصطلاح چرک خشک کن به داروهايي گفته ميشود که باکتريها را از بين ميبرند. جرم روي دندان حاوي باکتري است بنابراين مصرف داروهاي آنتي بيوتيک مقدار پلاک موجود در دهان را کاهش ميدهد. اين داروها ميتوانند عفونت لثه را درمان کرده و فرصت التيام لثه را فراهم سازند. از جمله داروهاي آنتي بيوتيک ميتوان به موارد زير اشاره کرد:
کلرهگزيدين گلوکونات
کليندامايسين
داکسي سايکلين
مترونيدازول
پنيسيلين
تري کلوزان
از داروهاي آنتي بيوتيک آهسته رهش ميتوان به موارد زير اشاره کرد:
کلرهگزيدين گلوکونات
داکسي سايکلين هيکلات
مينوسايکلين
دندانپزشک براي درمان بيماري لثه اشکال مختلف داروهاي آنتي بيوتيک را تجويز ميکند. ممکن است آنتي بيوتيک را مستقيما (به صورت موضعي) به لثه بزند يا لازم باشد آن را به صورت قرص يا کپسول ببلعيد، و يا به صورت دهان شويه بايد در دهان بچرخانيد. گاهي نيز آنتي بيوتيکها در شيارهاي عميق بين دندان و لثه (در موارد شديد عفونت لثه) قرار داده ميشوند. برخي از خمير دندانهاي تجويزي نيز حاوي ترکيبات آنتي باکتريال هستند که در صورت مصرف منظم پلاک را کاهش داده و ژنژيويت را بهبود ميبخشد.
علت مصرف آنتي بيوتيک در درمان لثه
ممکن است توصيه شود پس از مسواک و نخ دندان دهان شويه آنتي بيوتيک مصرف کنيد تا باکتريهاي دهان کاهش يابد.
آنتي بيوتيک هاي موضعي براي درمان مراحل اوليه بيماري لثه (ژنژيويت) تجويز ميشوند چرا که در اين حالت تنها با مسواک زدن و نخ دندان کشيدن مرتب ممکن است نتوان بيماري را متوقف کرد.
آنتي بيوتيکهاي موضعي براي درمان اشکال خفيف بيماري پيشرفته لثه (پريودنتيت) نيز ممکن است تجويز شوند.
داروهاي آنتي بيوتيک آهسته رهش (به تدريج ترکيبات ضد باکتري آن آزاد ميشود تا تاثير طولاني تري داشته باشد) در پريودنتيت ممکن است در داخل پاکتهاي لثه قرار داده شوند.
قرص يا کپسول آنتي بيوتيک براي درمان پريودنتيت متوسط تا شديد استفاده ميشوند.
اگر درمان آنتي بيوتيکي همراه با شيوه صحيح مسواک زدن و نخ دندان کشيدن باشد، بيماري لثه متوقف ميشود و لثه ها دوباره صورتي رنگ و سالم خواهند شد.
عوارض داروهاي آنتي بيوتيک درمان عفونت لثه
تمام داروها عارضه جانبي دارند. اما بسياري از افراد عارضه جانبي دارو را احساس نميکنند يا به راحتي ميتوانند بر آن غلبه کنند. اگر داروي خاصي مصرف ميکنيد از پزشک داروساز درباره عوارض جانبي آنها سوال نماييد.
اگر نگران مصرف چرک خشک کن هستيد، بايد چند نکته را مد نظر قرار دهيد:
معمولا فوايد داروها مهمتر از عوارض جانبي ناچيز يا کم اهميت آنهاست.
عوارض جانبي داروها پس از مدتي برطرف ميشوند.
اگر عوارض جانبي دارويي که مصرف ميکنيد هنوز شما را آزار ميدهد و مايليد مصرف دارو را متوقف کنيد پيش از هر تصميمي با دندانپزشک خود صحبت کنيد. ممکن است او دوز مصرفي را کاهش داده يا دارو را برايتان عوض کند. هرگز مصرف دارو را ناگهان متوقف نکنيد مگر اين که پزشک به شما دستور داده باشد.
در صورتي که علائم زير را تجربه کرديد فورا با اورژانس تماس بگيريد:
مشکلات تنفسي
باد کردن صورت، لبها، زبان يا گلو
در موارد زير با پزشک خود تماس بگيريد:
کهير
ضعف يا سبکي سر
عوارض جانبي متداول داروهاي آنتي بيوتيک عبارتند از تهوع و استفراغ، اسهال و جوش و تحريکات پوستي.
داروها يکي از ابزارهاي مبارزه با بيماريها هستند. مصرف دارو طبق دستور پزشک سلامت شما را بهبود بخشيده و مانع از مشکلات جدي تر در آينده ميشود. اگر داروي تجويز شده را به درستي مصرف نکنيد ممکن است سلامتي خود را به خطر بيندازيد.
توجه داشته باشيد که هميشه مصرف داروهاي چرک خشک کن باعث از بين رفتن باکتريها نميشود (مقاومت باکتريايي)، يکي از دلايل آن مصرف بيش از حد دارو يا مصرف نامناسب آن است. براي پيشگيري از مقاومت باکتريايي تمام داروهاي خود را طبق دستور پزشک مصرف کنيد حتي اگر ظرف چند روز مصرف دارو بهتر شديد و احساس کرديد نيازي به ادامه مصرف داروها نيست. اگر مصرف دارو را زود متوقف کنيد، تعداد کمي از باکتريهايي که ظرف چند روز اول کشته نشده اند، دوباره رشد کرده و اين بار به آنتي بيوتيک مقاومتر ميشوند.
مصرف داروي آنتي بيوتيک در زنان
اگر باردار هستيد يا قصد بارداري داريد و يا کودکتان را از شير خود تغذيه ميکنيد، هيچ دارويي مصرف نکنيد مگر اين که پزشک به شما دستور داده باشد. برخي از داروها براي کودک شما ضرر دارند. حتي داروهاي بدون نسخه، ويتامينها و گياهان دارويي نيز ميتوانند براي کودک شما خطرناک باشند. حتما به اطلاع پزشک برسانيد که باردار هستيد يا قصد بارداري داريد يا به کودک شير ميدهيد.
داروهاي مؤثر بر عفونت دندان (آنتي بيوتيک):
خوراکي:
روش اول : 24 عدد کپسول amoxicilline 500 mg هر 8 ساعت 1 عدد به همراه 24 عددقرص metronidazole 250 mg هر 6 ساعت 1 عدد .
روش دوم :10 عدد کپسول cefixime 400 mg روز اول هر 12 ساعت 1 عدد و از روز دوم هر 24 ساعت 1 عدد.
روش سوم : 24 عدد کپسول clindamaycine 150 mg هر 6 ساعت 1 عدد به همراه 24 عدد قرص metronidazole 250 mg هر 6 ساعت 1 عدد .
تزريقي :
آمپول penicilline 800000 تعداد 4 عدد هر 12 ساعت 1 بار عضلاني واگر حساسيت به پنيسيلين وجود دارد، آمپول clindamaycine 150 mg به تعداد4 عدد هر 12 ساعت 1 عد عضلاني.
در مورد کودکان زير 8 سال، موارد فوق نصف تا يک سوم ، متناسب با وزن کودک تجويز مي شود .
توجه: اين دستورات دارويي ذکر شده حتما بايد با تشخيص و تجويز پزشک و با توجه به شرايط بيمار به کار گرفته شود.هرگونه خوددرماني و استفاده از رژيمهاي دارويي فوق ممکن است باعث بروز عوارض و مشکلاتي شود که مسئوليت آن کاملا بر عهده خود شخص مي باشد.خصوصا در عفونت هاي شديد ، در صورت درمان غلط، احتمال سرايت عفونت به نواحي مجاور مانند چشم، مغز، گلو و راه هوايي وجود دارد که حتي ممکن است باعث مرگ بيمار شود.

فرق کيست و آبسه چيست؟
بسياري از بيماران فرق کيست و آبسه را نمي‌دانند و آن‌ها را باهم اشتباه مي‌گيرند. از طرف ديگر بسياري از دندان‌پزشکان هم از توضيح واضح تفاوت طبقه‌بندي کيست و abscess و ارتباط اين دو باهم ناتوان‌اند. بيماران هميشه اين سؤال رادارند که آيا کيست وabscess يکي هستند و اگر خير آياabscess مي‌تواند منجر به کيست شود يا خير.
کيست و abscess هر دو، توده‌اي از بافت خوش خي‌ام هستند که با مايع يا چرک پرشده‌اند. اما کيست و آبسه دو مقوله کاملاً جدا از هم هستند. آبسه يک تعريف کلينيکي دارد که به تورم، حضور چرک و علت عفوني وابسته است. اما کيست تعريف کلينيکي مشخص ندارد و يک يافته ميکروسکوپي محسوب مي‌شود. يعني با معاينه، مشاهده و حتي عکس‌هاي راديوگرافي معمول، قطعيتي در مورد حضور کيست وجود ندارد و بعد از خارج کردن و زير ميکروسکوپ پاتولوژيست در مورد آن اظهارنظر مي‌کند. کيست‌ها برخلاف abscess شايع نيستند ولي متأسفانه به‌اشتباه عبارت «کيست دنداني» زياد توسط بيماران و حتي دندان‌پزشکان استفاده مي‌شود. درحالي‌که بيشتر مواقعي که اصطلاح کيست استفاده مي‌شود، کيست واقعي وجود ندارد!
abscess مي‌توانند منجر به ايجاد کيست بشوند ولي باز اين قضيه شايع نيست.
abscess چه طور درمان مي‌شود؟
درمان اصلي abscessدنداني، رفع علت آبسه است. اين علت اغلب يک (يا چند) دندان عفوني‌شده است. درمان عفونت دنداني با درمان کانال‌هاي ريشه دندان يا خارج کردن دندان صورت مي‌گيرد. در کنار درمان دندان، درمان‌هاي کمکي هم در مواردي ممکن است در نظر گرفته شود. مانند درناژ abscess (ايجاد مسيري رو به بيرون که چرک آبسه خارج شود) يا استفاده از آنتي‌بيوتيک‌ها برحسب نياز و تشخيص دندان‌پزشک.
آيا تورم و درد بعد از عصب‌کشيabscess عفوني است؟
بعد از عصب‌کشي ممکن است تورم و درد شديد داشته باشيد. حالتي مانندabscess عفوني که بيماران را نگران مي‌کند که نکند دچار عفونت خطرناکي شده‌اند. اين تورم‌ها در بيشتر موارد علت التهابي دارند و نه عفوني. نگراني در مورد آن‌ها بي‌مورد است چون علت عفونت (دندان) درمان شده است زماني که بعد از درمان عصب‌کشي با تورم و درد غيرمنتشر بدون تب، بي‌حالي و علايمي مانند سرماخوردگي مواجهيم، آبسه عفوني وجود ندارد و نياز به نگراني در مورد خطراتabscess وجود ندارد.
abscess باعث لقي دندان مي‌شود؟
در مواردي ممکن است که لقي دندان هم ايجاد شود که بعد از درمان دندان بهبودي حاصل شده و معمولا لقي برطرف مي‌شود و نبايد در اين مورد خيلي نگران بود.

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۷۶۸۴۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

از ایمپلنت دندان چه می‌دانید؟ افرادی که دندان کشیده شده دارند بخوانند!

شاید تا 35 سال پیش کسی از ایمپلنت دندان و این رویداد ارزشمند خبر نداشت. هر کسی که در ایران به هر دلیلی دندان خود را می‌کشید، باید جای خالی آن را به عنوان یادگاری و یک درس عبرت بزرگ، در دهان تحمل می‌کرد. مشکلاتی از قبیل کمبود اعتماد به نفس، عدم تلفظ صحیح کلمات و حتی مشکل در جویدن غذا هم که به سبزه آراسته می‌شد. آن روزها شاید راه‌حلی برایش وجود نداشت، اما امروزه به قوت پیشبرد علم و تکنولوژی و تلاش دندان‌پزشکان شاهد روبداد بزرگی به نام کاشت دندان یا ایمپلنت دندان هستیم. اگر شما هم دندان کشیده شده دارید! نیازی نیست مانند گذشته‌ به تحمل مشکلات بپردازید، کافی است میزان اطلاعات خود را بالا ببرید و دستی به سر و صورت خود بکشید و از این پیشرفت بزرگ بشری استفاده کنید.

آیا ایمپلنت دندان (کاشت دندان) واقعا جای خالی دندان را پر می‌کند؟

هیچ فردی نیست که دندان خود را از دست داده باشد، اما نخواهد جایگزینی برای آن بیابد. ایمپلنت دندان که به عنوان کاشت دندان میان بیماران رواج یافته، یک روش درمان فوق‌العاده قدرتمند برای جایگزین کردن دندان از دست رفته است. بله این حقیقت دارد که امروزه برای پر کردن جای خالی دندان می‌توان از کاشت دندان استفاده کرد. کاشت دندان شامل قرار دادن یک پیچ فلزی درون استخوان فک است و سپس یک تاج دندان روی آن قرار داده می‌شود. به این ترتیب جای خالی دندان پر می‌شود و شخص به راحتی می‌تواند به انجام کارهای روزمره بپردازد.

چرا ایمپلنت دیجیتالی دقیق‌تر از ایمپلنت معمولی عمل می‌کند؟

ایمپلنت دیجیتال از روش‌های جدیدتر درمان ایمپلنت دندان است که در آن با استفاده از فناوری‌های دیجیتال سعی می‌شود، درمان سریع‌تر و دقیق‌تر انجام شود. در این نوع درمان از تجهیزات و فناوری‌های زیر استفاده می‌شود:

اسکن دیجیتالی جهت قالب‌گیری دیجیتالی: در روش قالب‌گیری دیجیتالی، نیازی به استفاده از خمیر قالب‌گیری نیست و صرفا با کامپیوتر، دهانتان اسکن شده و با تصاویری که ثبت می‌شود، کار ساخت ترمیم شروع خواهد شد. عکس برداری دیجیتال: این فناوری از جدیدترین تکنولوژی‌های عکس برداری دیجیتال است که در آن نیازی به قرار دادن فیلم در دهانتان نیست و فقط با دستگاه عکس گرفته می‌شود. دوربین داخل دهانی: با استفاده از دوربین دهانی، دندانپزشک میتواند به صورت کامل وضعیت دندان‌های شما را مورد برررسی قرار دهد. مدل سازی سه بعدی با کامپیوتر: مدل‌سازی سه بعدی با کامپیوتر به دندانپزشک کمک می‌کند تا وضعیت استخوان و عصب محل کاشت دندان را به صورت دقیق‌تر مشخص کند. این کار باعث کاهش دوره نقاهت کاشت دندان خواهد شد. طراحی و ساخت با کمک کامپیوتر: در این روش با دقت بالا ترمیم ساخته خواهد شد. در روش سنتی این کار حداکثر دو هفته طول می‌کشد و اما با استفاده تجهیزات دیجیتالی همه این موارد در مدت یک روز به اتمام خواهد رسید.

آیا ایمپلنت دندانی عوارض دارد؟

یکی از چالیش‌هایی که بیماران با آن مواجه هستند، این است که پس از صرف هزینه ایمپلنت دندان آیا درمان و بهبودی کامل صورت می‌گیرد؟ آیا ایمپلنت عوارض هم دارد؟ در پاسخ باید گفت دندانپزشکان از دقت بالایی در ایمپلنت استفاده می‌کنند. آنان سعی دارند با استفاده از آزمایشات اولیه از وضعیت استخوانی و دهانی شما اطمینان حاصل کنند تا بتوانند بهترین راه‌حل را ارائه دهند. بنابراین سعی کنید، تمامی آزمایشات قبل از ایمپلنت را انجام بدهید. عوارض ایمپلنت دندانی شامل دو نوع کوتاه مدت و بلند مدت است. عوارض کوتاه مدت ایمپلنت دندانی پس از کاشت بروز می‌کند و شامل درد بعد از ایمپلنت دندان، تورم، التهاب و خونریزی است. عوارضی که پس از ایمپلنت به وجود می‌آید، معمولا پس از مدت 2 هفته به صوتر کامل رفع می‌شود و جای نگرانی نیست. عوارض بلند مدت ایمپلنت شامل عفونت لثه، التهاب و تورم، شکستگی، لق شدن ایمپلنت، جدا شدن تاج دندان و حتی شکستگی کامل است.

خطرات ایمپلنت برای افراد دیابتی چه مواردی است؟

کاشت دندان برای دیابتی‌ها با چالش‌هایی همراه است. دیابتی‌ها به دلیل اینکه گلوکز خون‌شان بالاست با مشکلاتی از قبیل کاهش عملکرد گلبول سفید رو به رو هستند. از این رو احتمال افزایش عفونت نیز وجود دارد. با توجه به اینکه سیستم ایمنی این افراد ضعیف است، این امر می‌تواند به عنوان یک تهدید جدی برای پس زدن ایمپلنت دندان به شمار رود. لذا افراد دیابتی دقت کنند که زمانی می‌توانند ایمپلنت کنند که میزان گلوکز خون به حد نصاب کنترل شده بین محدوده 70 تا 180 برسد. میزان قند خون برای ایمپلنت در بیماران دیابتی صرفا وابسته به پارامتر hba1c در آزمایش قند خون است که باید کمتر از 8 باشد.

آیا با وجود عوارض بعد از کاشت ایمپلنت، می‌توان ریسک کاشت دندان را پذیرفت؟

عوارض بلند مدت بعد از کاشت ایمپلنت تنها در صورتی به وجود می‌آید که از برندهای نامرغوب استفاده کنید. در حال حاضر برندهایی چون: کره‌ای، چینی، آلمانی، آمریکایی و سوئیسی برای ایمپلنت در ایران وجود دارد. برندهای ایمپلنت‌ها با توجه به روش تولید، جنس محصول، اندازه و ضخامت با یکدیگر متفاوت هستند. استفاده از بهترین برند برای ایمپلنت، در طولانی مدت عوارض کمتری خواهد داشت. در مواقع بسیاری ایمپلنت با استخوان ترکیب شده و مانا خواهد شد. اما در مواقعی که دندان پس زده شود و ریشه با ایمپلنت یکی نشود، دندان به صورت کامل از بین خواهد رفت.

مهم‌ترین مراقبت‌های قبل از کاشت دندان چیست؟

مجموعه مراقبت‌های مختلفی برای کاشت دندان وجود دارد که باعث افزای شطول عمر آن می‌شود. از جمله می‌توان به مواردی مانند رعایت بهداشت دهان و دندان، رعایت رژیم غذایی مناسب بعد از کاشت ایمپلنت، استفاده از کمپرس سرد و انجام معاینات سالیانه اشاره کرد.

وجود خونریزی پس از عمل: آنچه بیماران را نگران می‌کند وجود خونریزی پس از عمل است. بعد از عمل ایمپلنت ممکن است کمی خونابه در دهان جمع شود، در این صورت می‌توانید با استفاده از دستمال، از افزایش خونریزی جلوگیری کرد. انجام ورزش: دقت کنید که تا 1 ماه پس از ایمپلنت نیازی به انجام فعالیت‌های سنگین نیست و کافی است با انجام پیاده روی به سرعت بخشیدن بهبودی ایمپلنت کمک کنید. استفاده از خلال دندان: دقت کنید که برای تمیز کردن دندان از اجسام نوک تیز مانند خلال دندان استفاده نکنید. تا حد امکان سعی کنید از نخ دندان با کیفیت استفاده کنید.

 

انتهای رپرتاژ آگهی/

دیگر خبرها

  • از ایمپلنت دندان چه می‌دانید؟ افرادی که دندان کشیده شده دارند بخوانند!
  • تزریق این دارو فقط در بیمارستان انجام شود
  • تزریق سفتریاکسون فقط باید در بیمارستان انجام شود
  • تزریق آنتی بیوتیک در مطب، زن جوان را راهی بخش مراقبت های ویژه کرد
  • خانمی در کلاله درپی تزریق آنتی بیوتیک، کارش به مراقبت‌های ویژه کشید
  • درمان معجزه‌آسای حساسیت فصلی با عطر طبیعی
  • (اینفوگرافیک) درمان عفونت سینوس بدون دارو
  • غلبه بر عفونت سینوس بدون نیاز به دارو
  • غلبه بر عفونت سینوس : ترفندهای ساده و موثر بدون نیاز به دارو (اینفوگرافی)
  • تولید دارویی که از دیابت جلوگیری می‌کند