Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «رکنا»
2024-05-05@22:32:27 GMT

خطرناک ترین ماده برای تسکین دندان درد

تاریخ انتشار: ۷ بهمن ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۵۲۷۴۴۸

خطرناک ترین ماده برای تسکین دندان درد

رکنا: خطرناک ترین ماده برای رفع دندان درد جوهر میخک است که استفاده از آن توصیه نمی شود.

یک دندان پزشک گفت: افراد باید توجه داشته باشند جوهر میخک ماده‌ای بسیار تند بوده و باعث سوزاندن دهان و زبان می‌شود.

 عزت الله خامسی دندانپزشک گفت: درد دندان دلایلی متعدد دارد؛ اولین نوع، درد خود دندان است که در ۲ مرحله اتفاق می‌افتد، در مرحله اول پوسیدگی در عاج دندان اتفاق می‌افتد و عامه جامعه به آن کرم خوردگی می‌گویند؛ در این نوع پوسیدگی دندان نسبت به شیرینی، ترشی، آب یخ و گا‌هی به آب گرم حساسیت نشان داده و فرد در دندان خود دردی حس می‌کند؛ این درد معمولا طولانی نیست و نیازی به درمان وجود ندارد، اما باید با مراجعه به دندانپزشک آن را پر و از پوسیدگی بیشتر آن جلوگیری کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: در مرحله دوم، پوسیدگی با عبور از عاج دندان به ریشه می‌رسد؛ درد‌های این مرحله از پوسیدگی بسیار زیاد و شامل درد‌های شبانه نیز می‌شوند که برای تسکین موقت آن می‌توان از قرص‌های مسکن مانند استامینوفن، ژلوفن، دیکلوفناک استفاده کرد.

خامسی درباره درد‌های لثه‌ای گفت: برخی درد‌های دندان از لثه و دور دندان شروع شده و به گودال‌های عفونی در دهان منجر می‌شود که باید با مراجعه به متخصص بیماری‌های دهان و جراح لثه آنها را درمان کرد.

عفونت نوک ریشه دندان

این دندان پزشک ادامه داد: برخی دیگر از درد‌ها به دلیل عفونت نوک ریشه دندان اتفاق می‌افتد؛ گاهی اوقات عفونت دندان به ریشه رسیده و از طریق حفره‌های انتهایی به استخوان فک وارد شده و آن را با عفونت درگیر می‌کند، موضوعی که با درد خیلی شدید همراه است و تشخیص درست مراحل درمان مانند دریافت آنتی بیوتیک یا کشیدن دندان از راه‌های درمان آن است.

وی درباره استفاده از دارو‌های متفرقه گفت: درد دندان به دلیل آنکه از ریشه شروع می‌شود، مصرف دارو‌هایی مانند لیدوکایین، دنتول، دهان‌شویه‌های مسکن و غیره تنها باعث بی‌حسی موضعی لثه شده و درمانی انجام نمی‌دهد در واقع این دارو‌ها تنها برای تزریقات لثه‌ایی به کار می‌روند.

وی درباره مصرف دگزامتازون و بتامتازون تصریح کرد: تزریق و دریافت دگزامتازول و هم خانواده‌های این دارو به دلیل تسکین سریع درد و التهاب باعث پنهان شدن عفونت و پیشروی آن به صورت مخفی می‌شود و پزشک تنها در موارد استثنا این دارو را برای بیمار تجویز می‌کند که فرد آنتی بیوتیک نیز دریافت کند.

درمان‌های خانگی دندان درد

وی درباره درمان‌های خانگی توضیح داد: دارو‌هایی مانند جوهر میخک در درد‌های شبانه، آب یخ در خونریزی و عفونت‌های کم یک مسکن موقتی خواهد بود، اما افراد باید توجه داشته باشند جوهر میخک ماده‌ایی بسیار تند بوده و باعث سوزاندن دهان و زبان می‌شود و باید با احتیاط مقدار بسیار بسیار کم از آن فقط روی دندان استفاده شود.

اخبار 24 ساعت گذشته رکنا را از دست ندهید

 

حوادث اختصاصی رکنا را اینجا بخوانید:

منبع: رکنا

کلیدواژه: پزشک مسکن خطرناک توصیه بیماری دندان شبانه عکس فیلم دختر تصاویر تجاوز مرد ساعت مدرسه پسر جوان شیطان صفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rokna.net دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۵۲۷۴۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای پویش سلامت دهان و دندان در فارس

ایسنا/فارس معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز بیماری‌های دهان و دندان را به عنوان شایع ترین بیماری غیرواگیر برشمرد و از اجرای پویش سلامت دهان و دندان، با هدف ارتقای آگاهی عمومی از ۱۷ تا ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ خبر داد.

عباس رضاییان‌زاده امروز، ۱۶ اردیبهشت‌ماه ضمن یادآوری شعار جامعه جهانی دندانپزشکی با عنوان «دهان شاد و سالم، بدن شاد و سالم» گفت: پویش سلامت دهان و دندان از ۱۷ تا ۱۹ اردیبهشت، با هدف افزایش آگاهی جامعه درباره اهمیت سلامت دهان و دندان برگزار می‌شود.

وی از بیماری‌های دهان و دندان به عنوان شایع‌ترین نوع بیماری‌های غیرواگیر نام برد و افزود: بیماری‌های دهان و دندان با سایر بیماری‌های غیرواگیر عوامل خطر مشترک دارد و نقش آن‌ها در بیماری‌های قلبی عروقی، بیماری‌های تنفسی، بیماری‌های گوارشی، زایمان زودرس و تولد نوزادان کم وزن در هنگام تولد مشخص شده است.

رضائیان‌زاده با اشاره به روزشمار پویش سلامت دهان و دندان افزود: ۱۷ اردیبهشت به عنوان نخستین روز این پویش با شعار «دهان دریچه سلامت»، ۱۸ اردیبهشت با شعار «سلامت دهان و دندان، سلامت کودک » و ۱۹ اردیبهشت نیز با شعار «نقش سازمان‌های دولتی و نهادهای مردمی در سلامت دهان و دندان» گرامی داشته می‌شود.

به گفته معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز، عواملی موثر در بیماری‌های ناحیه دهان و دندان، می‌تواند در دیگر قسمت‌های بدن نیز ایجاد بیماری کند، به عنوان مثال بین بیماری‌های شدید لثه و دیابت و همچنین بیماری‌های قلبی و عروقی و بیماری‌های دهان و دندان و لثه ارتباط وجود دارد.

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، وی ضمن دعوت از مردم برای  شرکت در این پویش گفت: در طول اجرای این پویش و با همکاری سایر سازمان‌ها و نهادها، برنامه‌های مختلفی برای گروه‌های کودکان، دانش‌آموزان و سایر شهروندان اجرا می‌شود که مهم‌ترین هدف آن معرفی عوامل خطر و چگونگی مراقبت از سلامت دهان و دندان است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • اجرای پویش سلامت دهان و دندان از ۱۷ تا ۱۹ اردیبهشت
  • پویش سلامت دهان و دندان در لرستان اجرا می‌شود
  • اجرای پویش سلامت دهان و دندان در فارس
  • پویش سلامت دهان و دندان
  • مطالعه یک ماده مغذی، مسیری برای درمان اختلالات مغزی!
  • (اینفوگرافیک) درمان عفونت سینوس بدون دارو
  • غلبه بر عفونت سینوس بدون نیاز به دارو
  • غلبه بر عفونت سینوس : ترفندهای ساده و موثر بدون نیاز به دارو (اینفوگرافی)
  • از استخر‌های بزاق تا وجود میلیون‌ها باکتری در دهان
  • علت اصلی سیاه شدن لثه و درمان فوری تیرگی لثه با طب سنتی