Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری میزان»
2024-05-06@10:27:33 GMT

با وجود کرونا به دندان پزشکی مراجعه کنیم؟

تاریخ انتشار: ۶ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۰۳۳۳۸۷

با وجود کرونا به دندان پزشکی مراجعه کنیم؟

خبرگزاری میزان- به اعتقاد یکی از محققان جراحی دندانپزشکی، بهداشت دهان و دندان رابطه مستقیمی با سلامت افراد دارد و افرادی که نیازمند درمان‌های اورژانسی هستند و به دلیل ترس از ابتلا به بیماری کرونا، درمان‌های خود را به تعویق می‌اندازند، اقدام آن‌ها در واقع نوعی "خودکشی از ترس مرگ" است. تاریخ انتشار: 10:55 - 06 اسفند 1398 - کد خبر: ۶۰۰۰۹۴

به گزارش گروه فضای مجازی خبرگزاری میزان، ترس ابتلا به ویروس کرونا و پرهیز از حضور در اماکن عمومی این روز‌ها به شدت گسترش یافته، به طوری که بیماران مبتلا به دندان درد‌های شدید، عفونت لثه‌ای و حتی بیمارانی که روند درمان آن‌ها نیمه‌کاره باقی‌مانده، به دلیل هراس از ابتلا به کرونا از مراجعه به دندانپزشکی خودداری می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سارگل زراستوند، جراح دندانپزشک و ایمپلنتولوژیست در خصوص هراس از ابتلا به کرونا در زمان مراجعه به دندانپزشکی توضحاتی ارائه کرد:

برخی از بیماران با وجود نیاز به درمان اورژانسی همچنان از مراجعه به پزشک خودداری می‌کنند و این مصداق "خودکشی از ترس مرگ" است! و این موضوعی است که رسانه‌ها باید به شکل گسترده آن را به جامعه آموزش دهند.

ایجاد ترس و استرس، تنها سیستم ایمنی بدن تضعیف می‌شود و در نتیجه اگر حتی یک ویروس ضعیف هم وارد بدن شود، برای میزبان خطرناک بوده و بیماری شکل پیشرونده می‌گیرد؛ زیرا دفاع بدن برای مقابله با این ویروس کاهش می‌یاید، بنابراین توصیه به آرامش و ذهن آرام و در کنار آن توجه به مسائل پزشکی و رعایت کنترل عفونت جزو مهمترین و اصلی‌ترین راه‌های جلوگیری از انتشار عفونت است.

بر اساس پروتکل‌های درمانی و بهداشتی، فضای دندانپزشکی‌ها قبل از ورود و بعد از خروج بیمار کاملا استریل و ضدعفونی می‌شوند و باید به مردم اطمینان داد افرادی که به هر دلیلی نیازمند خدمات اورژانسی دندانپزشکی هستند می‌توانند روند درمان خود را طی کنند.

فضای دندانپزشکی‌ها قبل از ورود و خروج هر بیمار، ضدعفونی می‌شوند و وقت بیماران طوری ترتیب‌بندی می‌شود که پس از خروج هر بیمار، بیمار بعدی حضور پیدا کند تا اتاق انتظار از تجمع بیمار و ازدحام آلوده نشود.

بیشتر بخوانید: تکلیف مجامع انتخاباتی فدراسیون‌ها چه می‌شود؟

ترس از کرونا بزرگتر از واقعیت‌های آن شده است و شکی نیست که ویروس خطرناکی است؛ ولی این به معنای خودداری از درمان نیست و بیمارانی که نیازمند خدمات اورژانسی دندانپزشکی هستند، می‌توانند روند درمان خود را طی کنند.

منبع:ایسنا
انتهای پیام/
خبرگزاری میزان: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: کرونا دندانپزشکی کروناویروس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۳۳۳۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش تعداد مراجعین ناشی از نزاع به پزشکی قانونی اردبیل

دکتر نگار خوشنویس گفت: پارسال در مجموع ۱۳ هزار و ۶۷۸ نفر با ادعای جراحات ناشی از نزاع و درگیری به مراکز پزشکی قانونی استان اردبیل مراجعه کردند.

مدیرکل پزشکی قانونی استان اردبیل افزود: از این تعداد مراجعه ۱۰ هزار و ۸۶ نفر مرد و سه هزار و ۵۹۲ نفر زن بوده است که این رقم در مقایسه با مدت مشابه سال ۱۴۰۱ که حدود ۱۴ هزار نفر بوده، هشت درصد کاهش داشته است.

به گفته او، بیشترین تعداد مراجعین ناشی از نزاع و درگیری به پزشکی قانونی اردبیل در سال گذشته در تیرماه با هزار و ۵۴۷ نفر و کمترین مراجعین نیز در اسفند ماه با ۷۷۰ نفر بوده است.

مدیرکل پزشکی قانونی استان اردبیل با بیان اینکه بیشترین علت مراجعه به مراکز پزشکی قانونی این استان و حتی کشور نزاع و درگیری است، افزود: افراد بعد از مراجعه به مراکز انتظامی و قضایی به مراکز پزشکی قانونی ارجاع شده و بر اساس نوع و میزان آسیب دیدگی و صدمات برای آنها گوهی صادر می شود.

دکتر خوشنویس گفت: با توجه به اینکه در پزشکی قانونی هیچ گونه کار درمانی انجام نمی‌شود، لذا اولویت اول برای مصدومین ناشی از نزاع به ویژه در موارد پر خطر ، مراجعه به مراکز درمانی جهت اقدامات درمانی می‌باشد.

او با بیان اینکه داشتن معرفی نامه از مراجع قضایی و انتظامی جهت پذیرش و ارائه نظریات پزشکی قانونی الزامی است، افزود: داشتن ظاهر خون آلود نه تنها تاثیری در نظریه‌های کارشناسی نخواهد داشت، بلکه معاینه دقیق تر زخم و جراحات را با مشکل مواجه خواهد کرد.

 

باشگاه خبرنگاران جوان اردبیل اردبیل

دیگر خبرها

  • آشنایی با روش‌های درمان زخم بستر در منزل
  • خدمات رایگان دندانپزشکی در روستاها و شهرهای زیر ۲۰ هزار نفر
  • از ایمپلنت دندان چه می‌دانید؟ افرادی که دندان کشیده شده دارند بخوانند!
  • بیش از ۳۵۰ میلیون نفر از علایم تنفسی آسم رنج می‌برند/ هزینه ۳۰ میلیون تومانی درمان هر بیمار در سال
  • کاهش ۸ درصدی مراجعین نزاع در استان اردبیل
  • تجلیل ازدکترعراقی‌زاده بنیانگذار آموزش دندانپزشکی درهرمزگان
  • کاهش ۸ درصدی مراجعان درگیری به پزشکی قانونی اردبیل
  • کاهش تعداد مراجعین ناشی از نزاع به پزشکی قانونی اردبیل
  • مراجعه ۱۳ هزار اردبیلی با ادعای نزاع به مراکز پزشکی قانونی
  • راه کار‌های اساسی در زمینه حفظ سلامت دهان و دندان در جامعه/ برنامه وزارت بهداشت برای سلامت دندان چیست؟